Log in

Waarom inloggen

Bescherming
Familieberichten zijn gevoelige materie en vragen om de nodige bescherming, vooral op het web. U kan uw gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen bij uw begrafenisondernemer. Daarmee kan u zelf eenmalig een familiebericht plaatsen.

Wijzigingen
U kan uw gebruikersnaam in en wachtwoord maar één keer gebruiken voor het plaatsen van een bericht. Als u na afloop nog wijzigingen wil aanbrengen in het familiebericht, dan kan u uw begrafenisondernemer hiervoor contacteren.

Problemen bij het inloggen

Tikfouten
Als u niet kan inloggen controleer dan of u uw gebruikernaam en wachtwoord juist hebt ingetikt. Let op hoofdletters en kleine letters.

Code
Als u na deze eerste controle alsnog niet kan inloggen, contacteer uw begrafenisondernemer. Misschien zijn de codes juist gewijzigd en heeft u de nieuwe nodig.

Hoe plaats ik een bericht

Inloggen
U tikt de gebruikersnaam en het wachtwoord in. Dan krijgt u een scherm waarin u wordt gevraagd om verschillende gegevens in te vullen: familienaam, partner, overlijdensdatum en dergelijke. Zorg dat u alle informatie bij de hand heeft.

Invulvelden
Het plaatsen van een bericht is zo eenvoudig mogelijk gehouden. U vult de verschillende vakjes in, als u deze gegevens in uw bezit heeft. Als u de gevraagde gegevens niet heeft, vult u niets in. Deze gegevens, zoals familienaam, partner en overlijdensdatum komen bovenaan het rouwbericht op de website te staan.

Tekstvak
U kan in het grote lege vak de tekst van de rouwbrief of een andere tekst plaatsen. Deze tekst komt onder de foto te staan.

Foto
Pasfoto's zijn het beste geschikt. Het is niet mogelijk om een foto te bewerken, te vergroten of verkleinen. U bent niet verplicht om een foto te plaatsen.

Opties
Hier kan u het e-mailadres invullen waarop u condoleances wil ontvangen. Ook kan u hier de pdf van de doodsbrief of overlijdensadvertentie opladen.

Opmaak
Selecteer een lay-out voor uw bericht. Klik eerst op voorbeeld om te zien hoe uw bericht eruit zou kunnen zien. De informatie en de tekst die u heeft ingegeven, worden automatisch in het bericht geplaatst.

Niet geplaatst?
Dan heeft u waarschijnlijk niet alle velden bovenaan ingevuld. Dit staat met een rood stippellijntje aangegeven.

Gratis

Gebruiksvriendelijk
Het inbrengen van familieberichten is zo eenvoudig mogelijk gehouden. Voor wie dit zelf kan doen, is het dan ook gratis. Als u geen computer of hulp heeft, dan kan uw begrafenisondernemer het bericht voor u ingeven. Hij of zij kan hiervoor wel een vergoeding vragen.